Portfolio

Enkele Resultaten

p1

Onsz Restaurant (Berkel-Enschot, Oss &Valkenswaard)

Tapasboxen promoten met advertenties

Speciaal voor mensen uit Oss draait Onsz dit jaar een pilot om te testen of klanten het een goed idee vinden om een tapasbox aan te schaffen om met de feestdagen te kunnen delen.

De aanvragen liepen nog niet erg hard dus is er besloten om advertentiebudget vrij te maken om extra aanvragen te genereren. Er was niet veel budget nodig om een mooi resultaat te realiseren!

Er is in totaal €75,- vrij gemaakt om de tapasboxen te promoten.

 

p5

Onsz Restaurant (Berkel-Enschot, Oss &Valkenswaard)

Facebook loopt op rolletjes

De Facebookpagina van Onsz (15.000) likes werd niet heel actief meer gebruikt en was toe aan een frisse start. Deze frisse start hebben we gegeven!

In de afbeelding hierboven ziet u de resultaten die we in de eerste maand hebben weten te behalen!

 

p6

Meneer Wong (Vleuten, Utrecht)

E-mailmarketing on steroids

De e-mailmarketing resultaten van restaurant Meneer Wong uit Vleuten. Onderaan de afbeelding ziet u het gemiddelde dat in de agriculture / food service branche behaald wordt.

Daarboven ziet u de resultaten die wij behalen!

 

p4

Meneer Wong (Vleuten, Utrecht)

Like/Deel/Win-actie Meneer Wong

Om de Facebook pagina te boosten is er gekozen om een Like/Deel/Win-actie te doen. Op deze manier kunnen we de interactie aangaan met de volgers en de nieuwe mensen die het bericht hebben geliked ook uitnodigen om de pagina te liken.

 

p5

Restaurant Il Ponte (Son & Breugel)

+380 volgers in 1.5 maand!

Op Instagram hebben we voor restaurant Il Ponte uit Son een stijging van 380 volgers op Instagram gerealiseerd in 1.5 maand! Benieuwd hoe dat wij dit hebben gedaan? 

Download dan ons gratis e-book ‘Serveren op Social Media’!

 

p3-1

Onsz Restaurant (Berkel-Enschot, Oss &Valkenswaard)

Wie moet jou mee uiteten nemen?

In dit bericht lokken we reacties uit, we vragen de volgers om iemand te taggen waarvan zij vinden dat diegene hen mee uiteten zou moeten nemen.

Op de manier zijn er nieuwe mensen die bekend raken met Onsz, de mensen die vervolgens ook het bericht hebben geliked die kunnen we uitnodigen om de pagina leuk te vinden.

 

p5

Meneer Wong (Vleuten, Utrecht)

Kickstarter voor de Facebookpagina

Een hele tijd geleden zijn hebben we bij Meneer Wong een Like/Deel/Win-actie gedaan. Dit was om de Facebook pagina een kickstart te geven, de resultaten zijn niet mis. Er waren in totaal zo’n 25.000 mensen bereikt terwijl de pagina zelf maar 1.500 likes had!

Van de mensen die het bericht geliked hebben zijn er ook nog zo’n 100 geconverteerd naar mensen die de pagina leuk hebben gevonden.

 

p6

Onsz Restaurant (Berkel-Enschot, Oss &Valkenswaard)

Berkel-Enschot op de kaart

De Instagrampagina van Onsz (1.000 volgers) liep een beetje achter op het aantal likes van de Facebookpagina (15.000) het was dus tijd voor groei.

Binnen 1 maand is het ons gelukt om 375 nieuwe volgers te werven die voornamelijk uit Tilburg komen, omdat de jongste vestiging van Onsz (Berkel-Enschot) nog weinig volgers had.

 

p2

Onsz Restaurant (Berkel-Enschot, Oss &Valkenswaard)

Nieuwsbrief inschrijvingen uitlokken

In dit bericht refereren we naar de mailinglijst die sinds een paar dagen was opgezet. We wilden in korte tijd veel inschrijvingen dus is er voor gekozen om daar aandacht aan te besteden op Social Media.

Zo te zien heeft dat geen windeieren gelegd!

 

p6

Meneer Wong (Vleuten, Utrecht)

Less is more!

Hierboven ziet u dat we met 36% minder berichten een beter resultaat hebben behaald! Het gaat niet om de kwantiteit van de berichten, maar om de kwaliteit.

Waar liggen uw kansen?

Plan een telefoongesprek om uw grootste kansen te vinden!

Contact

Eindhoven

+31 6 12461993

info@1240.nl

Meer gasten uit Social Media?

 

 Dé restaurant succes formule!

 Inzichten na jarenlange ervaring!

 Gratis & direct downloadbaar

 Direct meer volgers!

Er wordt direct een e-mail verstuurd met de download, check ook de spam folder!