Site icon 1240

Over

Over ons

Over 1240 – Horeca Marketing

Wij geloven dat er in de horeca nog te weinig wordt gedaan met marketing, dat is jammer want er zijn enorm veel kansen. Wij helpen ondernemingen om dit te overbruggen door in te spelen op de laatste en meest efficiënte mogelijkheden.

Ons team

Gust de Backer

Gust de Backer

Eigenaar

Al geruime tijd in het marketing & sales vak in combinatie met technische kennis!

Thalia Lacle

Social Media Specialist

Thalia zorgt dat de doelstellingen van onze klanten behaalt worden door creatief bezig te zijn met het onderhouden van de Social Media kanalen.

Maartje Zaal

Social Media Specialist

Maartje heeft ruime ervaring in de marketing branche en zorgt ervoor dat de Social Media kanalen goed onderhouden worden!

Roy van der Steen

Software Engineer

Roy is begonnen bij 1240 als website ontwerper, maar is doorgegroeid tot mede-eigenaar in een nieuwe software start-up van 1240!

Kevin van de Ven

Software Engineer

Kevin heeft bijna zijn HBO diploma software engineering binnen en is mede eigenaar in een nieuwe software start-up van 1240!

Jij?

Creatief / Technisch / Sales

Durf jij de uitdaging aan om onze Social Media kanalen te onderhouden?

Mail ons op info@1240.nl

 

Onze waardes

Wat zijn onze kernwaardes?

Resultaatgericht

Resultaat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Daarom is dit onze nummer 1 prioriteit om altijd een maximaal resultaat neer te zetten.

Dit kunnen we realiseren door in te spelen op de laagste en meest efficiënte manier van communciatie en maketing in te spelen zodat uw marketingbudget goed wordt besteed.

Oplossingsgericht

We komen elke dag nieuwe obstakels tegen, in plaats van hier tegen op te kijken vinden wij het belangrijk om oplossingsgericht te denken. 

Niet bij iedere oplossing nieuwe problemen bedenken, maar bij ieder probleem nieuwe oplossingen bedenken.

Communicatief

Bijna alle problemen kunnen opgelost worden met communicatie, daarnaast is het voor ons enorm belangrijk om goede communicatie met de klant te hebben om een maximaal resultaat neer te zetten. 

Wij zijn helaas niet heel de dag aanwezig in uw onderneming en weten dus niet precies wat zich offline afspeelt waardoor wij van korte lijnen met de klant houden om hier snel op in te kunnen spelen.

Wat kunnen wij het beste?

Branding

Copywriting

Social Media

Loyalty Software

Analytics

Web Development

Email Marketing

SEO

Waar liggen uw kansen?

Plan een telefoongesprek om uw grootste kansen te vinden!

Contact

Eindhoven

+31 6 12461993

info@1240.nl

Exit mobile version