Voorbeeld-E-Book

Voorkom een daling in de omzet!

11 minuten leestijd, 9.7 beoordeeld.

N

De meest complete horeca gids online!

N

Wordt een onverslaanbare autoriteit!!

N

Voorkom dat je concurrent je inhaalt!

N

Kom er eindelijk achter wat je klanten willen!

N

Meer waarde en omzet uit je personeel halen!

N

100% werkende tips voor extra winst!

Minuten leestijd

Beoordeeld

Downloads van het e-book

Ik heb de tips toegepast en het is echt ongelofelijk hoe tevreden mijn klanten nu zijn! Ik krijg echt zo ontzettend veel complimenten! Geweldig!Marcel Alver

 

Al jaren sta ik met mijn “poten in de klei” op het gebied van horeca. Laatste jaren heb ik er onder andere voor gezorgd dat er horeca ondernemingen met hun hoofd boven water konden blijven en vervolgens echt succes gingen behalen!

De concurrentie wordt steeds groter, heeft meer te besteden en kan zichzelf overal boven uitsteken door de data die ze hebben. Het was een kunst om hier boven uit te blijven steken, maar met mijn e-book heb ik de succes formule gemaakt om dit met gemak te kunnen.

Vanuit mijn ervaring kan ik je precies vertellen WAT goed werkt (kennis), maar ook HOE het werkt (praktijk). Ik werk namelijk dagelijks met deze technieken in de praktijk. De formule Kennis + Praktijk = Wijsheid vind ik ontzettend belangrijk.

Voorkom dat je verzuipt in concurrentie en download mijn e-book!

Voorbeeld-Martijn
Mijn concurrent kwam vragen wat ik anders deed! hahaPeter van der Laar

Wauw tip 2, nu snap ik waarom wij altijd extra fooi krijgen!Sarah Verweyen

Ik heb ze toegepast en zie echt dat klanten veel vaker terugkomen!Marco Aarnink

Profiteer nu van een oneerlijke voorsprong in de horeca!

 

Je kunt mijn e-book gratis downloaden. Hiermee weet ik zeker dat je meer plezier in je werk gaat krijgen, je meer klanten gaat krijgen, je meer vaste klanten krijgt en dat je meer waarde en omzet uit je personeel kunt halen! Voorkom dat je verzuipt in de concurrentie door niet dezelfde fouten te maken als 70% van de horeca ondernemers. Dit e-book is de succes formule voor de horeca, alles wat echt belangrijk is staat hierin!

Download snel, voor dat je concurrent het doet! 😉

17,-
Voorbeeld-E-Book

11 minuten leestijd, 9.7 beoordeeld.

Voorkom dat je omzet gaat dalen..

 

Maak niet dezelfde fouten als 87% van de horeca ondernemers!

 

 Meer omzet!

 Minder concurrentie!

 Kom erachter wat je klanten willen!

 Meer omzet en plezier uit je personeel!

 100% werkende tips voor extra winst!

 

Normaal gezien 17,- nu gratis!

You have Successfully Subscribed!