Loop jij klanten mis die je concurrent opvangt?

 

Doe de test en kijk wat de resultaten zijn!

Jaar ervaring in websites optimaliseren

Gemiddelde beoordeling

Websites gereviewed

Een visitekaartje als website volstaat niet meer..

 

Mijn naam is Gust de Backer, ik ben gepassioneerd eigenaar van 1240.nl en student ICT op het Fontys in Eindhoven.

In 2011 heb ik mijn eerste website gemaakt en sindsdien raakte ik steeds meer geboeid in de kracht van het internet, online vindbaarheid en klanten uit je website halen!

Ik kwam er op den duur achter dat je uit zo’n visitekaartje in principe helemaal geen klanten kunt halen. Daarom heb ik een succesformule gemaakt namelijk “De Automatische Klantenmachine“. Dit is een online contactketen waarbij de website centraal staat en een persoon wordt opgeleid tot klant.

Ik kan zorgen dat je een stap voor op concurrentie je staat, je meer omzet krijgt, meer vaste klanten krijgt en je niet dezelfde fouten gaat maken als 87% van de ondernemers! Lees snel verder, voordat je concurrent het doet! 😉

Voorbeeld-Martijn
“Een hoop tijd en geld gestoken in een website voor mijn business om er vervolgens achter te komen dat er amper bezoekers waren.. Gelukkig heeft Gust me geholpen om op plek 2 in Google te komen!” Kevin Verspaak

“Na de tips van Gust te hebben toegepast kreeg ik ineens 800% meer bezoekers naar mijn website!” Eric de Groot

“Ik had met een speciale tool gezien dat ik ontzettend veel bezoekers aan concurrenten kwijt raak, gelukkig na de tips van Gust kaap ik nu zijn bezoekers weg!” Jeniffer Verhoeij

Wat kan ik verwachten bij een gratis website review?

We snappen dat jij niet alles kunt weten en daarom houden we het makkelijk! Veel van onze klanten weten niet zo goed hoe of waar ze moeten beginnen om meer uit hun website te krijgen te krijgen. Wij gaan met de hand heel je website door en bekijken vervolgens op welke punten je nog kunt verbeteren!

Aanvragen

Handmatige check

Video maken

Video opsturen

Profiteer nu van een oneerlijke voorsprong!

Je kunt gratis je website laten reviewen. Hiermee weet ik zeker dat je een goed beeld hebt hoe een website eigenlijk zou moeten functioneren. Ik weet zeker dat je hiermee veel meer rendement, waarde en plezier uit je website kunt halen! Voorkom dat je verzuipt in de concurrentie door niet dezelfde fouten te maken als 87% van de horeca ondernemers. Ik zal mijn succesformule over je website laten gaan en laat je precies zien wat je kunt verbeteren!

Vraag snel aan, voor dat je concurrenten het doen en ik geen tijd meer heb! 😉

120,- p/u

WordPress Image Lightbox Plugin

Pin It on Pinterest